Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 30.11.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 1.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 2.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 3.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 4.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 5.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 6.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 7.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 8.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 9.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 10.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 11.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 12.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 13.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 14.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 15.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 16.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 17.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 18.
  • Biznesa plāns 'Ēdināšanas uzņēmuma biznesa plāns', 19.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Kopsavilkums    3
  Uzņēmuma rakturojums    4
  Pakalpojuma raksturojums    5
  Tirgus    7
  Konkurentu raksturojums    9
  Mārketinga stratēģija    9
  Ražošanas plāns    11
  Organizatoriksais plāns    13
  Finanšu plāns    15
  Risku novērtēšana    17
  Pielikums    18
Darba fragmentsAizvērt

Finanšu plāns
Aprēķinot cenu katram piedāvātajam ēdienam un dzērienam, vispirms tiks veikta kalkulācija. Taču, sastādot biznesa plānu, nav iespējams precīzi noteikt, cik daudz cenā iekļaujama darbinieku alga, komunālie maksājumi, amortizācija, ar uzņēmuma izveidošanu saistītie izdevumi. Sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumos cenu noteikšanā pieņemts, ka, saskaitot visas izmaksas, tām tiek uzrēķināts uzcenojums. Tāpēc, konsultējoties ar analoģisku uzņēmumu vadītājiem darbības sākumā tiks aprēķinātas pašizmaksas, kurām tad arī tiks rēķināts uzcenojums. Nepieciešamo ienākumu daudzumu ziemā būs grūtāk sasniegt, bet vasarā, izmantojot visas papildus tirdzniecības iespējas, varētu būt arī lielāks apgrozījums, kas nosegtu ziemas mazāko apgrozījumu.
Apgrozījuma plāns 2014.gadam kafejnīcai, tiešo apmeklētāju apkalpošanai.

Autora komentārsAtvērt
Atlants