ĒDIENREIZES
Galvenā maltīte- pusdienas (no 12.00-14.00)
Sastāv no 3 ēdieniem un noslēdzas ar augļiem
Oficiālās vakariņas= dienas galvenā ēdienreize
TIPISKIE ĒDIENI
Kausēts siers ar baltvīnu vai ķiršu degvīnu, ēd ar maizes kubiciņiem;
Brokastīs parasti- saldinātas grauzdētas auzu pārslas ar riekstiem un rozīnēm;
Gardums- baltā desa ar sautētiem sīpoliem un apaļmaizīti.
TIPISKI DZĒRIENI
Pirms maltītes- var būt vīns, vermuts
Pēc maltītes- vīni ar ārstniecības vai aromātiskajiem augiem, degvīni
Tosts: Prost (Prozit);
Franciski- a votre sonte (uz Jūsu veselību)
Itāliski runājošajiem- salute
BIZNESA KULTŪRA
Jābūt līdzi daudz vizītkartēm
Vizītkartē jānorāda- akadēmiskais grāds
Pieļaujamas vizītkartes angļu valodā
Aploksnes atver tikai adresāts (pat ja adresātam ir privātsekretārs)
…