Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.01.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 1.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 2.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 3.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 4.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 5.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 6.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 7.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 8.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 9.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 10.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 11.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 12.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 13.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 14.
  • Prezentācija 'Šveices biznesa etiķete', 15.
Darba fragmentsAizvērt

ĒDIENREIZES
Galvenā maltīte- pusdienas (no 12.00-14.00)
Sastāv no 3 ēdieniem un noslēdzas ar augļiem
Oficiālās vakariņas= dienas galvenā ēdienreize

TIPISKIE ĒDIENI
Kausēts siers ar baltvīnu vai ķiršu degvīnu, ēd ar maizes kubiciņiem;
Brokastīs parasti- saldinātas grauzdētas auzu pārslas ar riekstiem un rozīnēm;
Gardums- baltā desa ar sautētiem sīpoliem un apaļmaizīti.

TIPISKI DZĒRIENI
Pirms maltītes- var būt vīns, vermuts
Pēc maltītes- vīni ar ārstniecības vai aromātiskajiem augiem, degvīni
Tosts: Prost (Prozit);
Franciski- a votre sonte (uz Jūsu veselību)
Itāliski runājošajiem- salute

BIZNESA KULTŪRA
Jābūt līdzi daudz vizītkartēm
Vizītkartē jānorāda- akadēmiskais grāds
Pieļaujamas vizītkartes angļu valodā
Aploksnes atver tikai adresāts (pat ja adresātam ir privātsekretārs)

Autora komentārsAtvērt
Atlants