Vērtējums:
Publicēts: 08.11.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Prakse ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Prakses atskaite 'Prakse ēdināšanas uzņēmumā', 2.
Darba fragmentsAizvērt

Ražošana un bloka raksturojumi.

1.Aukstais cehs.
Ir divas telpas. Viena priekš dārzeņiem un otra priekš miltiem,sulas,putraimiem,limonādes,garšvielām,gaļas,zivīm uc. produktiem. Ir divas saldētavas.
2.Pirmapstrādes cehs.
Pirmapstrāde notiek virtuvē.
3.Konditorejas cehs.
Konditorejas izstrādājumus gatavo to paredzētā telpā. Tajā ir cepamā krāsns,galds mīklas veltnēšanai,gatavo produkciju novietošanai,izlietne.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants