• Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos

     Novērtēts!

    Referāts21 Ķīmija

Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 20.10.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 8 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 1.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 2.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 3.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 4.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 5.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 6.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 7.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 8.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 9.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 10.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 11.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 12.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 13.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 14.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 15.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 16.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 17.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 18.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 19.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 20.
  • Referāts 'Peroksidāzes aktivitātes noteikšanu auzu produktos', 21.
Darba fragmentsAizvērt

Auzu pārslas un auzu milti no uztura viedokļa ir vērtīga izejviela, ko savā uzturā lieto visu vecumu cilvēki. Auzu pārslās ir paaugstināts šķiedrvielu un ogļhidrātu saturs, tāpēc tās iesaka lietot cilvēkiem, kas pastiprināti nodarbojas ar fiziskajām aktivitātēm, piemēram, sporto vai veic smagu darbu. Tas rada ne tikai omulības sajūtu, bet arī spēcina organismu un nodrošina sāta sajūtu stundām ilgi. Labums no auzu iekļaušanas uzturā ir tas, ka to sastāvā ir ogļhidrāti, kas, kā zināms, ir lielisks enerģijas avots.
Auzu klijas ir lielisks produkts, kas mehāniski iztīra gremošanas traktu, vienlaikus apgādājot organismu ar daudzām augstvērtīgām vielām.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants