Vērtējums:
Publicēts: 05.09.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Banketa organizācija', 1.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 2.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 3.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 4.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 5.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 6.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 7.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 8.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 9.
  • Referāts 'Banketa organizācija', 10.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  SVINĪBU APRAKSTS    3
2.  BANKETA PASŪTĪJUMA VEIDLAPA    3
3.  BANKETA SCENĀRIJS    4
4.  BANKETAM PAREDZĒTĀS TELPAS    5
5.  GALDU UN GALDU VEĻAS APRĒĶINS    6
6.  BANKETA ĒDIENKARTE    7
7.  NEPIECIEŠAMAIS GALDA TRAUKU SARAKSTS    8
8.  BANKETA ORGANIZĀCIJAS PROCEDŪRAS SHĒMA    10
Darba fragmentsAizvērt

Sakarā ar sadarbības līguma noslēgšanu par produkcijas realizēšanu Eiropas Savienības valstīs, A/S „Dobeles dzirnavnieks” ,atzīmējot šo notikumu, tiks organizēts bufetes tipa bankets - furšeta tipa apkalpošana, viesi ieturēs maltīti stāvot kājās.
Pasākuma norises laiks paredzēts no plkst. 18:00 līdz 20.00. Plānotais viesu skaits banketā būs 30 cilvēku. Bankets tiks rīkots uzņēmuma konferenču zālē.
Ēdienu piedāvājumu galvenokārt sastādīs dažādas aukstās uzkodas, taču noslēgumā paredzēts pasniegt konditorejas izstrādājumu. Viesmīļa pienākumos ietilps uzklāt galdus un uzraudzīt, lai uz galda nebūtu tukšu trauku, papildināt galdu ar ēdieniem un dzērieniem, nomainīt individuālos traukos, ja tas nepieciešams, viesi pie galda apkalposies paši. …

Autora komentārsAtvērt
Atlants