Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 04.12.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 7 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 1.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 2.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 3.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 4.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 5.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 6.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 7.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 8.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 9.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 10.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 11.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 12.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 13.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 14.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 15.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 16.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 17.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 18.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 19.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 20.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 21.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 22.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 23.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 24.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 25.
  • Referāts 'C vitamīna noteikšana augļos', 26.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Teorētiskā daļa    4
1.1.  Vitamīni, to raksturojums    4
1.2.  Askorbīnskābe (C vitamīns)    7
1.3.  Augļi, to raksturojums    11
2.  Pētnieciskā daļa    17
2.1.  C vitamīna noteikšanas metodes    17
2.1.1.  Joda metode askorbīnskābes noteikšanai    17
2.1.2.  Tilmasna metode askorbīnskābes noteikšanai    18
2.2.  Eksperimentālā daļa    19
  Secinājumi    24
  Izmantotā literatūra    26
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• C vitamīnam ir svarīga nozīme organisma funkcionēšanā, un tā trūkums var izraisīt dažādas saslimšanas,
• C vitamīns īpaši ir nepieciešams ziemā, ka mūsu organisms ātrāk novājinās, un aukstā laika dēļ slimošana ar saaukstēšanās un gripu ir biežāka,
• C vitamīns vairāk ir citrusaugļos, tāpēc citrusaugļi būtu ieteicamāki,
• Jo lielāks ir pH daudzums auglī, jo skābāka sula, tāpēc arī auglī ir vairāk askorbīnskābes
• Salīdzinot literatūras informāciju un eksperimentā iegūtos rezultātus tie sakrita, citrusaugļos ir visvairāk C vitamīna, bet visvairāk tas ir citronos,
• Pēc eksperimentā iegūtajiem datiem var secināt, ka mana hipotēze apstiprinājās.


Autora komentārsAtvērt
Atlants