Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 23.11.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 1.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 2.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 3.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 4.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 5.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 6.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 7.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 8.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 9.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 10.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 11.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 12.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 13.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 14.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 15.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 16.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 17.
  • Prezentācija 'Galda veļas klājumi un locījumi', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Galdauti:
izšūti, adīti, tamborēti;
no vienkrāsaina vai krāsaina kokvilnas, linu vai zīda auduma.

Klasiskais stils – galdautu klāj 25 līdz 35 cm pāri galda malai.

Īpašos gadījumos galdautu klāj 40 – 50 cm pāri galda malai.

Ļoti svinīgos gadījumos uz galda klāj divus galdautus – apakšējo tā, lai līdz grīdai nebūtu mazāk par 5 cm un virsējo 25 – 35 cm pāri galda malai.

Autora komentārsAtvērt
Atlants