Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 17.06.2007.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 1.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 2.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 3.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 4.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 5.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 6.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 7.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 8.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 9.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 10.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 11.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 12.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 13.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 14.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 15.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 16.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 17.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 18.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 19.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 20.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 21.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 22.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 23.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 24.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 25.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 26.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 27.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 28.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 29.
  • Referāts 'Produkcijas kvalitātes pilnveidošana ražošanas procesā', 30.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    4
1.1.  Kvalitātes jēdziens    5
1.2.  Kvalitātes sistēmu veidi un to raksturojums    6
1.2.1  ISO 9001:2000 standarts un tā galvenās prasības    10
1.2.2  ISO 9001:2000 struktūra    12
2.  Aprēķinu daļa    18
2.1.  Uzņēmuma apraksts    18
2.2.  Preces apraksts    18
2.3.  Kvalitātes politika uzņēmumā    19
2.4.  Sadarbības veidošana ar potenciāliem klientiem. Pasūtītāja prasību noteikšanas procedūra    19
2.5.  Preces kvalitātes uzlabošanas efektivitāte    24
2.6.  A/S "LBM GROUP”    25
  Secinājumi    31
  Izmantotās literatūras saraksts    32
Darba fragmentsAizvērt

Ievads

Kvalitāte tā ir problēma , kas cilvēkus saistījusi jau kopš seniem laikiem. Vēsturiski izveidojušās daudzas metodes noteikta kvalitātes līmeņa produkcijas ražošanai, kas galvenokārt balstītas uz pieredzi, nevis uz teorētiskām zināšanām. Vienmēr bijis tā, ka par kvalitatīvāku preci vai pakalpojumu maksāts vairāk un tikai labākā un kvalitatīvāka prece varējusi iekarot pircēju uzticību.
A/S "LBM GROUP" ir viens no lielākajiem ražošanas un pārdošanas uzņēmumiem Latvijā, kas piedāvā tīrīšanas un dezinfekcijas līdzekļu.
Šajā kursa darbā tiek aplūkota A/S "LBM GROUP" kvalitātes vadīšanas politika, kvalitātes sistēma, kas tiek pielietota uzņēmumā. Aprēķinu daļā tiek veikta ekonomiskā efektivitātes aprēķināšana pēc tā, kad tiek ieguldīts kapitāls, lai palielinātu produkcijas kvalitāti.
Lai sasniegtu izvirzīto mērķi tika noteikti sekojoši uzdevumi:
1. uzņēmuma kvalitātes politika;
2. uzņēmuma produkcijas kvalitātes uzlabošana;
3. kvalitātes efektivitātes aprēķins.
Darbam nepieciešamā informācija tika iegūta no A/S "LBM GROUP" darbinieku sniegtās informācijas un publicētajiem materiāliem.

Autora komentārsAtvērt
Atlants