-
Rosamar & SPA “Ona Pool Snack Bar”
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
SATURS | 2 | |
IEVADS | 3 | |
1. | UZŅĒMUMA UN TĀ DARBĪBAS RAKSTUROJUMS | 4 |
2. | UZŅĒMUMA SNIEGTIE PAKALPOJUMI, FUNKCIJAS UN TO RAKSTUROJUMS | 5 |
3. | UZŅĒMUMA PRODUKTA, PAKALPOJUMU NOIETA/PIEPRASĪJUMA DINAMIKA, SEZONALITĀTE | 7 |
4. | UZŅĒMUMA ORGANIZATORISKĀS STRUKTŪRAS RAKSTUROJUMS | 8 |
5. | UZŅĒMUMA PERSONĀLA UN DARBA ORGANIZĀCIJAS RAKSTUROJUMS | 10 |
6. | UZŅĒMUMA VIETA TIRGŪ, KONKURENTI | 11 |
7. | PRAKTIKANTA VEIKTIE PIENĀKUMI UN FUNKCIJAS | 12 |
SECINĀJUMI | 14 | |
PRIEKŠLIKUMI | 15 | |
IZMANTOTĀS LITERATŪRAS UN AVOTU SARAKSTS | 16 |
Viesnīcu ķēdē Rosamar Hotels ietilpst 5 viesnīcas: Rosamar & SPA, Rosamar Garden Resort, Rosamar Maritim, Rosamar Maxi un Rosamar Es Blau. Prakse tika veikta viesnīcā Rosamar & SPA, kas ir četru zvaigžņu Superior viesnīca. Tā atrodas Spānijā, Costa Brava reģionā, pilsētā Lloret de Mar, pretī pludmalei un piecu minūšu attālumā no pilsētas centra. Precīza adrese – C. Pau Casals,8-10 17310 Lloret de Mar, Girona. Viesnīca ir vidēji liela, tajā ir 261 numurs, kas sadalīti divās – 4 un 5 stāvu ēkās (Hotel Rosamar & SPA, 2019). Viesnīcas darbību ietekmē sezonalitāte, ziemas mēnešos viesnīca ir slēgta. Uzņēmuma galvenā biroja darba laiks ir darba dienas no 9:00 līdz 18:00. Viesu uzņemšanas dienesta darba laiks ir nepārtraukts – no 00:00 līdz 24:00.…
Prakse tika veikta Spānijas uzņēmumā, viesnīcas Rosamar & SPA bārā “Ona Pool Snack Bar” ar mērķi iepazīt tūrisma un viesmīlības nozares uzņēmumu, nostiprināt praksē teorētiskajos kursos iegūtās zināšanas un apgūt tūrisma un viesmīlības uzņēmumu vadībā nepieciešamās prasmes un kompetences. Prakses uzdevumi: • izprast izvēlētā tūrisma un viesmīlības uzņēmuma darbības specifiku; • veikt ikdienā uzticētos pienākumus uzņēmumā, apgūt un nostiprināt uzticētā amata veikšanai nepieciešamās iemaņas un prasmes; • attīstīt spēju iekļauties kolektīvā; • attīstīt un nostiprināt klientu apkalpošanas prasmes; • izprast uzņēmumu struktūru un darbību, prast to analizēt, novērtēt un izstrādāt ieteikumus to uzlabošanai.