Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 14.11.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 1.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 2.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 3.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 4.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 5.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 6.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 7.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 8.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 9.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 10.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 11.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 12.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 13.
  • Prezentācija 'Smaržu mārketings', 14.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ožās orgāni   
  Smaržu mārketinga aizsākumi   
  Pielietojums   
  Realizācijas iespējas   
Darba fragmentsAizvērt

OŽĀS ORGĀNI
Ožas apvidus
(Regio olfactoria).
Tā gļotādu sedz skropstiņepitēlijs. Gļotādā atrodas deguna gļotu dziedzeri (glandulae mucosae nasales) un ožas receptori, no kuriem sākas ožas nerva šķiedras.
PĒTĪJUMI
Anja Stora (Stör) no Paderbornas Univeritātes konstatēja, ka „.... personas, kas piedalījās pētījumā, pēc telpas aromatizēšanas ar citronu aromātu uzrādīja
par 14,8% augstāku pirkšanas gatavību
par 18.8 % augstāka komunikācijas gatavība
par 15,9 % ilgāka uzturēšanās telpā
par 14,8 % paaugstināta ieinteresētība produktos."

Autora komentārsAtvērt
Atlants