Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 18.01.2005.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 1.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 2.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 3.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 4.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 5.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 6.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 7.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 8.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 9.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 10.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 11.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 12.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 13.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 14.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 15.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 16.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 17.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 18.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 19.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 20.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 21.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 22.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 23.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 24.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 25.
  • Biznesa plāns 'Kafejnīcas - restorāna biznesa plāns', 26.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Uzņēmuma funkcionēšana, vadība un nodarbinātās personas    4
1.1.  Uzņēmuma apraksts    4
1.2.  Uzņēmuma misija un mērķi    4
1.3.  Uzņēmuma vadība    5
1.4.  Uzņēmuma funkcionēšana    6
2.  Produkcijas un pakalpojuma raksturojums    9
2.1.  Ēdieni    9
2.2.  Dzērieni    10
2.3.  Alkoholiskie dzērieni    11
2.4.  Kafejnīcas raksturojums    12
2.5.  Bāra raksturojums    12
2.6.  Restorāna raksturojums    12
3.  Mārketinga plāns    13
3.1.  Tirgus analīze    13
3.2.  Konkurence    16
3.3.  Realizācijas kanāli    18
3.4.  Cenu veidošana    18
3.5.  Reklāma    21
3.6.  Pārdošanas veicināšanas pasākumi    21
4.  Risks un problēmas    22
4.1.  SVID analīze    22
4.2.  Riski un to novēršanas metodes    22
5.  Finansu informācija    24
5.1.  Vienreizējās kafejnīcas – restorāna “Oāze” dibināšanas izmaksas    24
5.2.  Naudas plūsma    24
5.3.  Bilance uz 2005. gada 31. decembri    27
5.4.  Peļņas vai zaudējumu aprēķins uz 2005. gada 31. decembri    28
Darba fragmentsAizvērt

Šī biznesa plāna iztrādāšanas mērķis ir pārbaudīt pilnsabiedrības “Oāze” biznesa idejas dzīvotspēju un projekta realizācijas iespējamību.
Uzņēmums “Oāze” tiks dibināts ar mērķi atvērt kafejnīcu – restorānu “Oāze” Līvānos, šosejas Rīga – Daugavpils malā. Uzņēmuma tālākajos mērķos ietilpst kafejnīcu – restorānu “Oāze” tīkla atvēršana visā Latvijā šoseju malās.
Uzņēmuma darbības pamatvirzieni būs:
Kafejnīca,
Bārs,
Restorāns.
Kafejnīcu – restorānu “Oāze” paredzēts iekārtot divstāvu ēkā. Pirmajā stāvā atradīsies kafejnīca un bārs, bet otrajā – restorāns. Telpas būs iekārtotas mājīgā stilā ar vienkāršām, askētiskām mēbelēm. Tajās atradīsies daudz eksotisko augu.
Kafejnīca – restorāns “Oāze” pārsvarā būs orientēts uz garāmbraucējiem pa Rīgas – Daugavpils šoseju. Tās darbalaiks būs:
Kafejnīcai 0:00 – 24:00
Bāram 0:00 – 24:00
Restorānam 12:00 – 24:00
Kafejnīca – restorāns “Oāze” piedāvās augstas kvalitātes pārtiku, augstu apkalpošanas līmeni un patīkamu interjeru. Piedāvātā pārtika būs ekoloģiski tīra un piedāvāto produktu klāsts ļoti plašs. Bārā atradīsies mūzikas automāts, bet restorānā nedēļas nogalēs spēlēs dzīvā mūzika.
Uzņēmuma mērķis ir piedāvāt sabiedriskās ēdināšanas pakalpojumus augstākā kvalitātē nekā to dara jau vietējā tirgū pastāvošie uzņēmumi.
Izdarītie aprēķini rāda, ka uzņēmums laika gaitā nesīs peļņu, tādēļ ir vērts realizēt šo ideju.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants