Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 1.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 2.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 3.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 4.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 5.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 6.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 7.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 8.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 9.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 10.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 11.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 12.
  • Prezentācija 'Banketa piedāvājums ēdināšanas uzņēmumā', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Ēdienkartes piedāvājums
Pēc uzņēmuma parauga 4 varianti:
variants “Kafijas pauze” (5 Ls par personu);
variants “Auksto uzkodu izlase” (9Ls par personu - 11 dažādi ēdieni);
variants “Bankets ar aukstām uzkodām un karstiem ēdieniem” (13 Ls par personu, 12 aukstās uzkodas + divi karsti ēdieni pēc izvēles);
variants “Bankets ar desertu, aukstām uzkodām un karstiem ēdieniem (15 Ls no cilvēka, 12 aukstās uzkodas + divi karsti ēdieni pēc izvēles un šefpavāra “Tiramisu”).

Telpas
Slēgta tipa banketi ar 2 zālēm,
vienā (pagrabstāvā) var padejot vai skaļi padziedāt, otrā (1. stāvā) pie bāra, var netraucēti sarunāties.
Vēsturiska vecpilsētas ēka - atsegtas ķieģeļu sienas un restaurētas koka sijas uztur vēstures klātbūtni, bet modernais baltā un melnā flirts telpās ienesis mūsdienu realitāti.

Atlants