Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.04.2018.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 1.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 2.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 3.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 4.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 5.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 6.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 7.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 8.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 9.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 10.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 11.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 12.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 13.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 14.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 15.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 16.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 17.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 18.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 19.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 20.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 21.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 22.
  • Prezentācija 'Itālija un tās kultūra', 23.
Darba fragmentsAizvērt

Pasta
Dažādo veidu pastas un kombinācijas ar mērcēm ir viena no svarīgākajām itāļu virtuves sastāvdaļām.
Pastas šķirnes

Itāļu iecienītākās un biežāk izmantojamās garšvielas ir : baziliks, raudene, ķiploks, ķiploku sāls, ķiplokpipari, lauru lapas, pētersīļi, melnie pipari, salvija, oregano, rozmarīns.

Itālijai raksturīgākie saldie ēdieni ir tiramisu un pildītie cannoli cilindri,

Kafija Itālijā ir viena no gardākajām visā pasaulē.

Autora komentārsAtvērt
Atlants