Darba laikā apguvu:
• Viesmīļa iemaņas;
• Banketu apkalpošanas iemaņas;
• Brokastu servisu (zviedru galds);
• Iemācījos ēdienu, dzērienu pasniegšanas īpatnības, vīnu servēšanu, dažādus galda klājumus;
• Attīstīju savas komunikācijas prasmes dažādos līmeņos;
• Attīstīju savas angļu valodas prasmes;
• Attīstīju savas spējas adekvāti izturēt stresa situācijas;
• Iemācījos strādāt komandā un uzticēties partnerim;
• Guvu nelielu ieskatu personāla vadīšanā un darba organizēšanā.
Mani novērojumi:
• Viesmīļa profesija Grieķijā tiek vērtēta augstāk nekā Latvijā, par profesionāli viesmīlis kļūst, tuvojoties 30 gadu vecumam un tam nepieciešama atbilstoša izglītība;
• Novēroju ļoti familiāras un draudzīgas attiecības vadītāju un padoto starpā;
• Personāla motivēšanai netiek pievērsta īpaša uzmanība, kas varbūt, arī traucē;
• Netiek veikta pienākumu sadale.
…