Vērtējums:
Publicēts: 24.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 12 vienības
Atsauces: Ir
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 1.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 2.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 3.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 4.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 5.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 6.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 7.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 8.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 9.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 10.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 11.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 12.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 13.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 14.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 15.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 16.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 17.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 18.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 19.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 20.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 21.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 22.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 23.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 24.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 25.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 26.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 27.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 28.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 29.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 30.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 31.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 32.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 33.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 34.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 35.
  • Referāts 'Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās un sabiedriskās ēdinā', 36.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļi    4
1.1.  Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu sastāvs    5
2.  Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likums    6
3.  Darba aizsardzības prasības saskarē ar ķīmiskām vielām darba vietā    8
4.  Būtiskas prasības mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem    10
5.  Mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu drošības prasības    11
6.  Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izmantošana ēdināšanas uzņēmumos    12
7.  Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēle Latvijas viesnīcās    15
  Secinājumi    22
  Izmantotā literatūra    23
  Pielikums    24
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
1. Tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu sastāvā tiek pievienotas dažādas ķīmiskas vielas, kas var negatīvi ietekmēt vidi un cilvēku veselību.
2. Visbūtiskāk tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēli viesnīcās un ēdināšanas uzņēmumos ietekmē „Ķīmisko vielu un ķīmisko produktu likums”, kas ierobežo vielu izmantošanu, lai aizkavētu un mazinātu kaitējuma iespējamību videi un cilvēka veselībai.
3. Latvijas Republikas likumdošana ietekmē līdzekļu izvēli ierobežojot to uzglabāšanu, lietošanu, tās drošumu un darbības ar izmantojamajiem līdzekļiem.
4. Latvijas republikas likumdošana ietekmē līdzekļu izvēli ēdināšanas uzņēmumos nosakot, ka uzņēmumi drīkst lietot tikai pārtikas aprites telpām paredzētus līdzekļus.
5. Latvijas Republikas likumdošana tikai daļēji ietekmē tīrīšanas un mazgāšanas līdzekļu izvēli, jo likumdošana uzsver ķīmisku vielu lietošanas un uzglabāšanas drošības prasības, nevis konkrētu līdzekļu lietošanas ierobežojumus vai aizliegumus.
6. Anketu apkopojumā iegūtā informācija pierāda, ka LR likumdošana daļēji ietekmē līdzekļu izvēli viesnīcās.

Autora komentārsAtvērt
Atlants