Vērtējums:
Publicēts: 31.03.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 1.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 2.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 3.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 4.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 5.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 6.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 7.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 8.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 9.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 10.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 11.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 12.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 13.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 14.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 15.
  • Prakses atskaite 'Spirta un alkoholisko dzērienu testēšana, izmantojot gāzu hromatogrāfu', 16.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  PRAKSES UZDEVUMI    3
2.  METODES    4
2.1.  Drošības un vides prasības    4
2.2.  Materiāli, reaģenti, šķīdumi    4
2.3.  Aparatūra un citi piederumi    5
2.4.  Izpētes objekti    5
3.  SAGATAVOŠANAS METODES    6
3.1.  Ekspertīzes procedūras apraksts    6
4.  EKSPERTU ATZINUMI    8
4.1.  Ekspertu atzinums 2013. gada 2.oktobris    8
4.2.  Ekspertu atzinums 2013. gada 1.oktobris    13
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Ekspertiem iesniegtajā pudelē (izp.obj. Nr.1), kura izņemta 2013. gada 26. septembrī ar apskates protakolu XXX dzīvoklī XXXX, esošie 4930 ml bezkrāsaina caurspīdīga šķīduma ar specifisku alkoholam raksturīgu smaržu un stiprumu (etilspirta saturu) – 37,5 % (pēc tilpuma; 20 oC temperatūrā) ir pašizgatavots alkoholisks dzēriens, kas veidojies rūgšanas procesā, bet attiecīgais stiprums iegūts pārtvaicēšanas rezultātā.
• Ekspertiem iesniegtajā pudelē (izp.obj. Nr.2), kura izņemta 2013. gada 26. septembrī ar apskates protakolu XXXXXX, esošie 490 ml bezkrāsaina caurspīdīga šķīduma ar specifisku alkoholam raksturīgu smaržu un stiprumu (etilspirta saturu) – 37,5 % (pēc tilpuma; 20 oC temperatūrā) ir pašizgatavots alkoholisks dzēriens, kas veidojies rūgšanas procesā, bet attiecīgais stiprums iegūts pārtvaicēšanas rezultātā.

Autora komentārsAtvērt
Atlants