Vērtējums:
Publicēts: 09.05.2022.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 1.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 2.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 3.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 4.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 5.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 6.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 7.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 8.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 9.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 10.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 11.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 12.
  • Prezentācija 'Nacionālā pārtikas kvalitrātes shēma', 13.
Darba fragmentsAizvērt

Zaļās krāsas norāde
Marķē:
- Medu un biškopības produktus, svaigus dārzeņus, kartupeļus, augļus un ogas, svaigu gaļu, svaigas zivis un svaigas olas, ja tie pilnībā iegūti vienā Eiropas Savienības dalībvalstī vai reģionā, kas shēmas norādē minēta kā izcelsmes valsts vai reģions (piem. Latvija).
- produktus, kas atbilst paaugstinātas kvalitātes kritērijiem un 75% izejviela iegūta vienā Eiropas Savienības dalībvalstī vai reģionā, kas shēmas norādē minēta kā izcelsmes valsts vai reģions.

Bordo krāsas norāde
Marķē produktus, kas atbilst paaugstinātas kvalitātes kritērijiem un kuru pilns pārstrādes cikls notiek vienā Eiropas Savienības dalībvalstī vai reģionā, piem. Latvijā.

Daži produkti ar bordo krāsas norādi

Atlants