Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2008.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 1.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 2.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 3.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 4.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 5.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 6.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 7.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 8.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 9.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 10.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 11.
  • Prezentācija 'Banketa veidošana', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Banketa apraksts
Banketa norises datums: 9.novembris (piektdiena)
Laiks: 18.30 – 20.00
Ilgums: 1 stunda, 30 min.
Viesi
Viesu skaits: 50
Viesi ir vecumā no 25 līdz 45 gadiem. Pārsvarā šo viesu profesijas ir tirgotāji, grāmatu tulkotāji, kritiķi un izplatītāji.
Ēdienu karte
Salāti:
Garneļu salāti, Mēles salāti, Tunča-olu salāti, Dārzeņu slāti ar olīvām
Aukstās uzkodas:
Spāņu tortilla ar kūpinātu škiņķi, Spāņu tortilla ar pikanto biezpienu un garšaugiem, Čorizo kroketes ar sieru un zaļumiem, Baltmaizes grauzdiņš ar m/s lasi un ikriem, Baltmaizes grauzdiņš ar avokādo krēmu un garnelēm, Krāsnī cepti šampinjoni ar lauku pastēti, Paprikas laiviņas ar siera masu un olīvām, Baklažānu vīstoklīši ar kazas sieru, Melnās plūmes bekona apvalkā, Cūkas fileju medaljoni kukurūzas pārslās, Pikantie cāļu spārniņi medus-sojas marinādē, Krabju gabaliņi alus mīklā, Tunča kroketes ar ķiploku majonēzi, Ķirštomātiņi ar mandelēm un baziliku,
Pildītas olas ar lašu ikriem, Melones laiviņa ar vītinātu karbonādi, Grissīni pirkstiņi ar Jamon Serrano, Liellopu gaļas karpačio uz kartupeļu pankūciņām

Autora komentārsAtvērt
Atlants