Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 21.05.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 1.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 2.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 3.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 4.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 5.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 6.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 7.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 8.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 9.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 10.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 11.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 12.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 13.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 14.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 15.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 16.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 17.
  • Prezentācija 'Uzņēmuma iekšējās un ārējās vides analīze', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Kaļķu vārti restorāns

Misija
Maksimāli palielināt kompānijas vērtību, pārsteidzot gaidīto un apmierinot viesu prasības. Attīstīt restorāna brendu, atklājot un pilnībā izmantojot tā pieaugošo potenciālu.

Galvenie mērķi
Paplašināt klientu loku.
Radīt cilvēkos pastāvīgu uzticību un paļāvību uzņēmuma darbiniekiem.
Turēt stabilas pozīcijas Latvijas tirgū.
Iekarot ārvalstu tirgus.

Personāls
Izpilddirektore
2 Grāmatvēži
2 virsviesmīļi
5 viesmīļi
2 bārmeņi
6 pavāri
2 maiņas virspavāri
Restorāna virspavārs - šefpavārs
Konditorejas meistare
saldo ēdienu pavāre
produktu iepirkumu pārzine


Autora komentārsAtvērt
Atlants