Vērtējums:
Publicēts: 09.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Paraugs 'Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību', 1.
  • Paraugs 'Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību', 2.
  • Paraugs 'Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību', 3.
  • Paraugs 'Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību', 4.
  • Paraugs 'Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību', 5.
Darba fragmentsAizvērt

Lielumi:
• Neatkarīgais – temperatūra ( 3;18;22;30 grādi)
• Atkarīgais – Dīgstu garums mainās no 0 līdz 5.2 cm atkarībā no vides mitruma un temperatūras.
• Fiksētais – 40 parasto pupiņu (Phaselous vulgaris) sēklas, tās tika diedzētas 14 dienas, vide tika padarīta mitra ar destilētu ūdeni ar Ph līmeni 7.9

Darba piederumi:
• Destilēts ūdens – lai nodrošinātu vides mitrumu
• 40 pupiņu sēklas – lai uzzinātu, kurā temperatūrā tās dīgs labāk.
• Trauciņš – vieta kur sēklas diedzēt.
• 2 stikliņi – lai vate nepieskartos trauciņa pamatnei un starp vati un trauciņu uzkratos mitrums
• Vate – lai nodrošinātu vienmērīgu mitrumu.…

Autora komentārsAtvērt
Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Abiotisko faktoru ietekme uz sēklu dīgtspēju un attīstību”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/157151

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.