Vērtējums:
Publicēts: 13.07.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 1.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 2.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 3.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 4.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 5.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 6.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 7.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 8.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 9.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 10.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 11.
  • Prezentācija 'Degustāciju organizēšana', 12.
Darba fragmentsAizvērt

Degustācija
Cēlies no franču virtuves agrāk par 20. gs un pilnīgi atšķiras no pierastā ēdienu pasniegšanas veida;
Tas ir kulinārijas termins, kas nozīmē “rūpīga, atzinīga dažādu ēdienu nogaršošana”, fokusējoties uz izjūtām par kulinārijas mākslu un firmu precēm;
Maza produkta daudzuma nogaršošana, lai noteiktu tā kvalitāti;
Māksla ēdienu nogaršošanā;
Izbaudīšana.
Degustācijas nozīme
Ideāls veids ātrākai iepazīstināšanai ar jaunāko produkciju;
Pamats produktu tirdzniecības veicināšanai;
Liek justies pircējam īpašam;
Esošie klienti uzzina pirmie par jaunāko produkciju.

Autora komentārsAtvērt
Atlants