Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.04.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 1.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 2.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 3.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 4.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 5.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 6.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 7.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 8.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 9.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 10.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 11.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 12.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 13.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 14.
  • Prezentācija 'Ēdienu gatavošanas tendences', 15.
Darba fragmentsAizvērt

Sapņu restorāns
Restorāns atrodas blakus jūrai, ar ietilpību līdz 100 cilvēkiem. Vasaras sezonā ir pieejama terase, kas ir ar skatu uz jūru, no kuras var baudīt maltītes romantiskā gaisotnē vērojot saulrietu. Pārsvarā restorānā dominē brūnganās un bēšās krāsas. Akcentu restorānam piešķir koši sarkani krēsli.Dekoratīvas lampas kā interjera elementi. Apgaismojums nav pārāk gaišs, radīts romantiskas noskaņas radīšanai. Katru piektdienu restorānā spēlē dzīvā mūzika.

Dzērienu saderība ar ēdieniem.
Tā kā mūsu uzkoda galvenokārt sastāv no garnelēm, tad pie šī ēdiena tiek piedāvāts Souvignon Blanc vīns, kas ir piemērots tieši šādiem ēdieniem.
Pie zupām parasti nelieto vīnus, bet tā kā man ir vēlme pasniegt vīnu pie katra ēdiena, tad pie krēmzupas vīnu eksperti iesaka lietot Lightly oaked Chardonnay.
Pie pamatēdiena tiks pasniegts Chardonnay, jo pamatēdiens sastāv no pastas un jūras velšu mērces, līdz ar to itālijas Chardonnay ir piemērots vīns, kas sader kopā ar jūras velšu ēdieniem.
Pie deserta tiek piedāvāts Moscato d’Asti vīns, kas ir salds un bieži lietots pie desertiem. Piemērots, ja desertā ir vairāk par trim dažāda veida augļiem.


Autora komentārsAtvērt
Atlants