Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 11.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 1.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 2.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 3.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 4.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 5.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 6.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 7.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 8.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 9.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 10.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 11.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 12.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 13.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 14.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 15.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 16.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 17.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 18.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 19.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 20.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 21.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 22.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 23.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 24.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 25.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 26.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 27.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 28.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 29.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 30.
  • Referāts 'Pārtikas grozs', 31.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    5
2.  Uzdevumu nostādne    6
3.  Risinājuma projektējums    7
3.1.  Modeļa izveidošana    10
3.2.  Reālais modelis    10
4.  Sistēmas izrēķināšana ar Excel Solver    11
4.1.  Papildformulas    11
5.  Aprēķinu rezultāti    12
5.1.  Pirmā sistēma    12
5.2.  Otrā sistēma    12
6.  Secinājumi    14
7.  Izmantota literatūra    15
Darba fragmentsAizvērt

Mūsdienas, kad pastāv liela inflācija, ikvienam nodarbinātam cilvēkam nav pietekāmi daudz laika un tirgū ir tik liela produktu izvēlē, ka rodas jautājums – kā izlīdzināt savu ēdienkarti, lai organisms iegūtu visas vajadzīgas uzturvielas, lai efektīvi varētu darbotos un lai nekaitētu savai veselībai.
Pēc šī jautājuma rodas trīs prasības ēdienkartei:
1.ēdienam jābūt pietiekami lētam;
2.tam jābūt sabalansētam, lai organisms iegūtu visas vajadzīgas vielas funkcionēšanai;
3.produktiem jābūt daudzveidīgiem;
Izveidot ēdienkarti, lai nodrošinātu dienas uztura dzīvībai nepieciešamus uzturvielas un vitamīnus, izmantojot produktu sarakstu ar informāciju par uzturvielām un vitamīniem.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants