Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.05.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 1.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 2.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 3.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 4.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 5.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 6.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 7.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 8.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 9.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 10.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 11.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 12.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 13.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 14.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 15.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 16.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 17.
  • Prezentācija 'Austrija, Šveice, Vācija', 18.
Darba fragmentsAizvērt

Austrija
Kalniem bagāta valsts, kuras platība ir 83 858 kvadrātkilometri. Valsts galvaspilsēta ir Vīne, kas atrodas pie Donavas upes. Pilsētu daļēji ieskauj Vīnes Mežu ( Wienerwald ) kalni.
Austrijai raksturīgs mērens kontinentālais klimats, kuram raksturīgi visi 4 gadalaiki : pavasaris, vasara, rudens un ziema.
Nacionālā virtuve: Virtuve katrā zemē atšķiras, jūtama ir arī Itālijas un Vācijas ietekme. Galvenie gaļas ēdieni ir Vīnes šnicele, cepta vista, vārīta liellopu gaļa ar āboliem, kā arī dažādi siera ēdieni. Saldie ēdieni – tradicionālais ābolu pīrāgs, šokolādes un ruma pīrāgi, saldie suflē.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants