Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 27.04.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 1.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 2.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 3.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 4.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 5.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 6.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 7.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 8.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 9.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 10.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 11.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 12.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 13.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 14.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 15.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 16.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 17.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 18.
  • Prakses atskaite 'Viesnīcas "The Broadmoor" restorāns "Natural Epicurean"', 19.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
1.  Uzņēmuma veids, lielums, sniegto pakalpojumu apjoms, vieta tirgū    4
2.  Restorāns Natural Epicurean    6
3.  Uzņēmuma darbības un finanšu analīze    7
4.  Uzņēmuma pamatfunkciju nodrošināšanai nepieciešamie resursi un to izmantošana    10
5.  Uzņēmuma vadīšanas (menedžmenta) raksturojums    11
6.  Uzņēmuma personāla raksturojums un analīze    13
7.  Uzņēmuma pakalpojumu, to specifika un kvalitātes novērtējums    14
8.  Uzņēmuma pārdošanas kanāli, cenu politika    15
9.  Uzņēmuma piegādātāji un sadarbības partneri    16
10.  Uzņēmuma sadarbība ar vietējo pašvaldību un iedzīvotājiem    17
11.  Uzņēmuma iekšējās vides analīze    17
  Secinājumi    18
  Priekšlikumi    18
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
• Nav nepieciešama speciāla izglītība, lai strādātu The Broadmoor. Pietiek iemācīties pareizu un korektu runu un viesnīcas standartus
• Ļoti lieli pārtikas atkritumi, neizmantotā pārtika tiek vienkārši izmesta miskastē
• Pozitīvais rada pozitīvo, The Broadmoor standartu ievērošana palīdz uzturēt pozitīvu darba vidi
• Viesnīcas kafejnīcā darbiniekiem tiek pasniegts nekvalitatīvs ēdiens
• Sliktas angļu valodas zināšanas studentiem
• Verbālā motivācija, saliedēšanas pasākumi
• Strauja darbinieku izaugsme
• Viesnīca nepalīdz studentiem iekārtojoties jaunās dzīvesvietās.

Priekšlikumi
• Personāla atlases departamentam veikt stingrāku studentu atlasi
• Izstrādāt un realizēt vienotus noteikumus visiem departamentu menedžeriem attiecībā pret saviem padotajiem, veikt stingrāku pārbaudi
• Izvērtēt sadarbību ar Jamaikas kompāniju, kura pieņem darbā darbiniekus. Nav pieļaujams, ka 5* viesnīcā ierodas strādāt darbinieki, kuri neprot lasīt un rakstīt, bet viesnīca savas reputācijas dēļ nevaru viņus atlaist no darba
• Izstrādāt risinājumu pārtikas neizšķērdībai.
• Īzīrēt darbiniekiem noliktavas – priekš tiem studentiem un darbiniekiem, kuri atgriežas nākamajā gadā vai sadzīves ierīču nomu – studenti, kuri aizbrauc nodod tālāk īrei nākamajiem, kuri atbrauc. Ilgtspējīga materiālu izmantošana

Autora komentārsAtvērt
Redakcijas piezīmeAtvērt
Atlants