-
Viesu apkalpošana
Nr. | Sadaļas nosaukums | Lpp. |
Ievads | 3 | |
Ievads | 4 | |
1. | Banketa tēmas apraksts | 5 |
2. | Ielūgums | 6 |
3. | Banketa pieteikuma lapa | 7 |
4. | Banketa organizācija | 8 |
4.1. | Uzņēmuma raksturojums | 8 |
4.2. | Uzņēmuma raksturojums | 9 |
4.3. | Zāles grafiskais attēlojums | 10 |
4.4. | Zāles noformējums | 11 |
4.5. | Ēdienkarte | 12 |
4.6. | Galda servējums | 13 |
4.7. | Galda servējums | 14 |
4.8. | Banketa apkalpošanas veids | 15 |
5. | Banketa aprēķini | 16 |
5.1. | Ēdienu daudzuma aprēķins | 16 |
5.2. | Pasūtījuma lapas | 17 |
5.3. | Galda trauku un piederumu aprēķins | 18 |
5.4. | Tehnoloģiskā karte | 19 |
Secinājumi | 20 | |
Izmantotā literatūra | 21 |
SECINĀJUMI
Šī darba mērķis bija iemācīties izstrādāt visu nepieciešamo banketa rīkošanai – izdomāt banketa tēmu, sastādīt ielūgumu un banketa pasūtījuma lapu, kā arī ēdienkarti un dzērienu karti, izdomāt banketa zāles iekārtojumu un noformējumu atbilstoši banketa tēmai, aprēķināt nepieciešamo produktu, trauku, galda piederumu, veļas, mēbeļu un apkalpojošā personāla daudzumu, kā arī izvēlēties piemērotāko banketa apkalpošanas veidu un atbilstošo galda servējumu.
Izstrādājot šo kursa darbu, esmu iemācījusies saplānot banketu, tā norisi un nepieciešamos resursus. Varu apgalvot, ka tas nav viegls darbs, bet gan ļoti atbildīgs un salīdzinoši grūts, jo ir jāpārzina noteikumi pareiza ielūguma, ēdienkartes un dzērienu kartes sastādīšanai, jāprot aprēķināt visu nepieciešamo veiksmīgai banketa norisei, kā arī jāprot izvēlēties viesu apkalpošanas veidu un pareizi uzklāt banketa galdu, ņemot vērā ēdienkartē esošos ēdienus. Bez zināšanām viesu apkalpošanā šeit neiztikt.
Manuprāt, banketu rīkošana ir interesants darbs, kas prasa kārtīgu un atbildīgu plānošanu, lai viss noritētu lieliski un viesi būtu apmierināti. Tagad, kad esmu apguvusi banketa rīkošanas pamatus, uzskatu, ka man izdotos plānot un vadīt šāda veida pasākumus bez sarežģījumiem
…
Kursa darbs "Viesu apkalpošanā" Ievads 1.Banketa tēmas apraksts 2.Ielūgums 3.Banketa pieteikuma lapa 4.Banketa organizācija 4.1.Uzņēmuma raksturojums 4.2.Uzņēmuma raksturojums 4.3. Zāles grafiskais attēlojums 4.4. Zāles noformējums 4.5. Ēdienkarte 4.6. Galda servējums 4.7. Galda servējums 4.8. Banketa apkalpošanas veids 5. Banketa aprēķini 5.1. Ēdienu daudzuma aprēķins 5.2. Pasūtījuma lapas 5.3. Galda trauku un piederumu aprēķins 5.4. Tehnoloģiskā karte Secinājumi Izmantotā literatūra
Banketa organizēšana tematiskajam banketam „Ziemassvētku vakars”