Vērtējums:
Publicēts: 20.04.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 1.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 2.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 3.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 4.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 5.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 6.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 7.
  • Referāts 'SIA "Spilva" ievārījumu tirgus analīze un darbības plānošana', 8.
Darba fragmentsAizvērt

Augļu-dārzeņu pārstrādes uzņēmums Spilva savu darbību uzsāka 1992.gadā. Šobrīd uzņēmums ir vadošais ēdienu piedevu ražotājs Latvijā un modernākais plašākā Austrumeiropas reģionā. Uzņēmumā ir ieviestas kvalitātes sistēmas pēc ISO 9001 starptautiskā standarta prasībām.
Patlaban uzņēmumā ražo ap 200 dažādu ēdiena piedevu. Pamatā produkcija iedalāma astoņās grupās:
- tomātu mērces un kečupi;
- majonēzes;
- dresingi;
- mārrutki un sinepes;
- ievārījumi un cita veida deserti;
- zupas un gatavie ēdieni;
- konservēti dārzeņi;
- Pai dabīgās sulas.
Pavisam “Spilva” ražo 11 dažādus ievārījumu veidus:
Ābolu ievārījums - Smaržīgs ievārījums ar ābolu gabaliņiem. Ievārījums lieliski garšo ar saldējumu, plānām un biezām pankūkām, biezpiena plācenīšiem vai ar svaigu baltmaizi un pienu;
Brūkleņu ievārījums - Smaržīgs, no atlasītām brūklenēm gatavots ievārījums. Pateicoties saudzīgai vārīšanai, ogas paliek nesaspiestas un apetītelīgas.…

Autora komentārsAtvērt
Atlants