Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:163570
 
Vērtējums:
Publicēts: 16.03.2017.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
Iepazīstoties ar šo informāciju, ir radušies secinājumi par abiem apskatītajiem žurnāliem. Lai arī abi ir ļoti līdzīgi, tomēr saturiski ir arī atšķirīgas iezīmes. Žurnālā „”Veselība” ir iekļauta vairāk informācijas un raksti par veselīgu dzīvesveidu, ko piekopj citi, sabiedrībā pazīstamu cilvēku pieredze, dzīves gaitas. Savukārt “36,6 ºC” vairāk pausts speciālista viedoklis, veselības tēmām pieiets no profesionālās puses. Žurnāls „Veselība” atstāj tāda veselīga dzīves stila žurnāla iespaidu, kurā doti dažādi padomi, ka dzīvot, ēst un baudīt veselīgi un nekaitīgi savam ķermenim. Žurnāls “36,6 ºC” atstāj profesionālāka izdevuma iespaidu, kurā var iepazīties ar speciālistu viedokli un lasīt par veselības tēmām diezgan nopietnā līmenī. Līdzīgi ir arī ar reklāmām.
Šajā kontekstā noteikti jāņem vērā arī žurnālu auditorijas, kas patiesībā ir atbilstošas saturiskajām tendencēm. Žurnāla „Veselība” mērķauditorija ir sievietes virs 25 gadiem, saturiskās tendences – aktīvs dzīvesveids, sevis kopšana, veselīgs uzturs – veidi, kā rūpēties par veselību, bez medicīniskas iejaukšanās. Savukārt žurnāla “36,6 ºC” mērķauditorija – sievietes virs 40 gadiem. Satura ziņā žurnāls ir nopietnāks, jo šajā vecumā parādās lielāka interese un par veselības jautājumiem, arī nepieciešamība pēc šādas informācijas.
Līdzīgi ir arī ar reklāmām. Žurnālā “36,6 ºC” iekļautas reklāmas tikai saistībā ar medicīnu – atbilstoši žurnāla tematikai. Žurnālā „Veselība” lasītāji var iepazīties vēl ar citām precēm – kosmētika, mobilie telefoni, higiēnas preces.
Tomēr mērķauditorijas noteikšana nenozīmē, ka šis žurnāls der tikai konkrētajai mērķauditorijai. Kā jau apliecināja aptauja, 20-25 gadus vecs jaunietis var atrast sev saistošus rakstus gan žurnālā „Veselība”, gan “36,6 ºC”.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties