Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:205722
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.05.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
1.  Ievads    2
2.  Informācijas un komunikācijas pakalpojumi    3
3.  Ekonomiskā situācija valstī, Valmierā un Valmieras rajonā    7
4.  Galvenie uzņēmējdarbības rādītāji grāmatvedības pakalpojumos pēc nodarbināto skaita    8
5.  Secinājumi    12
6.  Bibliogrāfisko norāžu saraksts    13
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Esmu nolēmusi pētīt, manuprāt, mūsdienās pazīstamu un nozīmīgu nozari – informācijas un komunikācijas nozari. Tā kā esmu savā biznesa plānā paredzējusi dibināt uzņēmumu (SIA „Grāmatvedis”), kas nodarbosies ar grāmatvedības pakalpojumiem, kā ,piemēram, konsultācijas grāmatvedības organizēšanā un likumu izpratnē, dažādu aprēķinu veikšana(piemēram, rēķinu izrakstīšana, darba algu, nodokļu aprēķināšana un citu dokumentu sagatavošana), dažādu finanšu dokumentu sagatavošanu, kā arī nodrošinās pilnu grāmatvedību uzņēmumiem.
Tā kā savu uzņēmumu esmu nolēmusi dibināt Valmierā, tad svarīgi ir nodrošināt Valmieras esošajiem un topošajiem uzņēmumiem kvalitatīvus grāmatvedības pakalpojumus .Jebkurai biznesa sfērai ir nepieciešama grāmatvedība. Manam topošā uzņēmuma viens no galvenajiem mērķiem ir veicināt uzņēmējdarbību konkrētajā rajonā, t.i., Valmieras rajonā, nodrošinot grāmatvedības pakalpojumus, sekojot līdzi laikam.
Kā secināts Vidzemes augstskolas pētnieku ar Eiropas Sociālā fonda atbalstu veiktajā pētījumā par uzņēmējdarbības vidi Valmieras rajonā, tad topošajiem uzņēmējiem aptaujātie rekomendējuši apgūt nozarē nepieciešamās zināšanas, grāmatvedību, veikt izpēti par tirgus situāciju, kā arī rūpīgi izvērtēt konkurenci un izveidot spēcīgu komandu. Tātad izpētīšu cik konkurētspējīgi ir jaundibinātie uzņēmumi, un cik konkurētspējīgi ir grāmatvedības pakalpojumi Valmierā un Valmieras rajonā. Nozares pētījumā izmantošu citus pētījumus par Valmieras un tās rajona ekonomisko situāciju, konsultējos ar diviem grāmatvežiem, kuri strādā Valmierā, izmantošu Centrālās Statistikas pārvaldes veiktās izpētes un datus, dažādu uzņēmumu, kuri nodarbojas ar grāmatvedības pakalpojumiem, viedokļus, pieredzi.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties