Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:345570
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 15.09.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

1. Tēma: ciešanas mīlestības dēļ, kuras noved pie jūtu akluma. Šajā fragmentā Jānis ir tēlots, kā krietni iereibis jauns vīrietis. Taču tam, ka viņš ir alkohola reibumā, ir arī iemesls, jo viņš meklēja veidu kā aizmirst un nedomāt par savām problēmās. „Ko jūs te visas no manis gribat?!”, šie Jāna vārdi apstiprina to, ka viņa dzīvē ir arī citas sievietes, ne vien tikai Ieva, kura ir līdzās Jānim vakarā, kad viņš pārrodas iereibis. Manuprāt, tieši šīs sievietes ir arī iemesls Jāņa dzeršanai, jo viņš saka, ka tās ir „Odžu dzimums”. Lai gan Jānis izturas nepieklājīgi attiecībā pret Ievu, meitene tomēr rūpējas un uztraucas par Jāni, tas liecina, ka puisis viņai ir svarīgs un viņa to ir iemīlējusi. Taču nedienas ar šīm citām sievietēm ir pārņēmušas jaunekļa prātu un viņš nepamana, ka ar savu rīcību viņš sāpina Ievu, viņš nepamana arī meitenes patiesās un siltās jūtas pret viņu.
2. Alkohols pavedina uz neapdomību. Šajā fragmentā Jānis ir atainots krietni iereibis. Alkohola iespaidā viņš izturas nepieklājīgi pret Ievu, paaugstinot pret viņu balsi, noraidot viņas palīdzību. Tomēr es uzskatu, ka Alkohols arī atraisīja Jāņa valodu un prātu, ļaujot puisim paust savas jūtas, pārdzīvojumus, taču tieši negatīvās emocijas viņš izteica Ievai, izturoties pret meiteni rupji.…

Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1343455
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties