Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:743396
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 06.10.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Izziņas informācija: zinātniskie raksti medicīnas zinātnē ir evolucionējuši no rakstiskā, formas un tīri aprakstošā stila, kas nāk no 17. gadsimta, ļoti standartizētā 20. gadsimta struktūrā, kas sastāv no ievada, metodēm, rezultātiem un apspriešanas (IMRAD). Tempi, kādos šī struktūra tika izmantota un kad tā kļuva par visbiežāk izmantojamo zinātniskā diskursa standartu šodien medicīnas zinātnē, nav noteikti.
Mērķis: Šī pētījuma mērķis ir noteikt periodu, kura laikā IMRAD struktūra galīgi un plaši ir ieguvusi pielietojumu medicīnas zinātnes rakstiskajā formā.
Metodes: krustojuma pētījums, rakstu, kas ir rakstīti IMRAD struktūras ietvaros, biežums tika mērīts no 1935. līdz 1985. gadam gadījuma veida izvēlētos rakstu paraugos. kas ir publicēti vadošajos žurnālos, četri par iekšējām slimībā: British Medical Journal, JAMA, Lancet un Jaunanglijas medicīnas žurnālā.
Zinātniskā pētījuma mērķis ir publikācija. Zinātniskais eksperiments, nav svarīgi, cik iespaidīgus rezultātus tas dod, nav pabeigt līdz tam brīdim, kamēr tā rezultāti nav publicēti. Zinātniekam ir ne tikai „jāveido” zinātne, bet viņam arī ir „jāraksta par zinātni”. Slikti uzrakstīti zinātniskie teksti bieži liek šķēršļus publikācijām par labi paveiktiem pētījumiem.…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties