Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:950743
 
Vērtējums:
Publicēts: 19.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Centra finansējuma avoti:
Centrs būtu privātais informācijas centrs, kurš finansējumu iegūs no sniegtajiem pakalpojumiem, jo to klāsts ir diezgan plašs, lai gan sākumā, iespējams, vajadzēs pašvaldības atbalstu un ziedojumus, lai informācijas centrs iegūtu sev starta kapitālu.

Informācijas centra darbinieki
Informācijas centrā strādās 4 darbinieki. Tie būs: psihologs, padomdevējs, attiecību speciālists, un darbinieks, kurš labi prot izgatavot informatīvos materiālus. Prasības, lai strādātu būtu: vienam darbiniekam būtu jābūt ar augstāko izglītību psiholoģijā, labas pārliecināšanas spējas, ļoti augsta empātijas sajūta, jo cilvēkiem nebūs labs garastāvoklis pārāk, nākot uz šo informācijas centru. Papildus būtu jābūt arī labām latviešu, krievu valodas zināšanām, ‘’ļoti vēlamas arī citu valodu zināšanas, jo nāks arī cilvēki no ārvalstīm. Augstai pienākuma un atbildības sajūtai. Labas datorprasmes un laba pieredze interneta meklētāju izmantošanā. Pieredze padomu sniegšanā, jābūt augsti attīstītai spēja uzklausīt citus, sniegt padomu, bet ne uzspiest savu viedokli kā vienīgo pareizo.

Informācijas centra darbības modeļi
No jauno psiholoģiju centra var izcelt rakstus un publikācijas par konkrēto tēmu .Doma par padomdevēju arī aizgūta no šī centra – šis centrs piedāvā konsultācijas dažādās ar psiholoģiju saistītās jomās. Ideja par diskusiju telpas izveidi aizgūta no šī centra, kurš izīrē telpas dažādām diskusijām un semināriem. . Informācijas centram varētu izveidoties diezgan laba sadarbība ar sabrukušo attiecību muzeju ( Museumof broken relationships).…

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties