Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:982853
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 28.06.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Projekts „ VAS „X’ nekustamo īpašumu centralizācija” izstrādāts ar nolūku atvieglot objektu uzskaiti, novērst funkciju dublēšanos iestādē, iespēja racionālāk izmantot finanšu līdzekļus, nākotnē ātrāk var iegūt informāciju par nekustamo īpašumu stāvokli, efektīgāk ieplānot finanšu līdzekļus objektu apsaimniekošanai un infrastruktūras uzturēšanai un attīstībai.
Pamatojoties uz Latvijas Republikas likumos, ministru kabineta noteikumos un VAS „X” nolikumā noteikto, „X” jānodrošina visu tai deliģēto funkciju un uzdevumu pilnvērtīga īstenošana. „X” darbības mērķus.
„X” darbības virziens ir..... administrēšana.
Viens no VAS „X” uzdevumiem ir arī īpašumu pārvaldīšana un apsaimniekošana. Šeit viena no prioritātēm ir izveidot vienotu nekustamā īpašuma datu bāzi un uzskaiti. Pašlaik objektus apsaimnieko un uzskaita savā bilancē VAS „X” pakļautās struktūrvienības, bet datu bāzes īpašumiem, kuri ir reģistrēti zemesgrāmatā veic VAS „X” . Lai efektīvāk uzskaitītu un apzinātu nekustamo īpašumu , tiek veikta īpašumu nodošana no struktūrvienību bilancēm uz VAS „X” bilanci uz vienotu datu bāzi.
VAS „X” ir ievērojams pakļauto struktūrvienību skaits, ģeogrāfiskais stāvoklis ir plašs, vajadzības ir dažādas, tāpēc apsaimniekošanas pārvaldīšana paliek pašām struktūrvienībām.
Projektā tiek atspoguļota nekustamo īpašumu uzskaites reorganizācija , ņemot vērā ierobežotus finanšu līdzekļus VAS „X” reorganizācijas plānus, darbaspēka resursu optimizāciju un personāla apjoma ierobežojumus.
Projekta plānotais darbības laiks – 2009.gads.…

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties