Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:711477
 
Vērtējums:
Publicēts: 02.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Ir
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  IEVADS    3
1.  POLITIKA UN TĀS FUNKCIJAS    4
2.  POLITIKAS FUNKCIJU RAKSTUROJUMS    7
3.  POLITIKAS FUNKCIJU IZPAUSME LATVIJĀ    8
  SECINĀJMI UN PRIEKŠLIKUMI    11
  IZMANTOTO AVOTU UN LITERATŪRAS SARKATS    12
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI UN PRIEKŠLIKUMI
Šajā darbā aplūkojot politikas funkcijas un to izpausmi Latvijā uzzināju daudz vēl iepriekš nezināmas lietas, kuras mani padarīja par politiski izglītotāku. Man radās daudz lielāka interese par notiekošo mūsu valstī, mazliet papētīju politiskās darbības, kuras ir notikušas mūsu valstī. Mūsu politiķiem kopā ar sabiedrību ir ļoti daudz jāstrādā, lai uzlabotu mūsu politikas kvalitāti. Sabiedrības politiskai izglītošanai tiek pievēsta pārāk maza uzmanība, ikvienam no mums vajadzētu vairāk interesēties par to, kas notiek politikā. Manuprāt, nedrīkst paļauties uz dzeltenās preses izdevumiem, tajos minēti diezgan daudz safabricētu faktu, kuri rada mums maldīgu viedokli par mūsu politiķiem.
Visu problēmu pamatā, pēc manām domām, ir mūsu mazizglītotā sabiedrība, kura ir stingri ieņēmusi savu nostāju un tic, reizēm ļoti muļķīgajiem, politiķu pirmsvēlēšanu solījumiem. Sabiedrībai vajadzētu apvienoties labākas valsts veidošanā, jo tā visa pamatā ir mūsu valsts politika un kā jau minēju tā ir mūsu vajadzību apmierināšana. Pareizi apdomājot visus plusus un mīnusus mūsu vēlmēm mēs kopīgiem spēkiem, īstenojot sabiedrības veseluma un stabilitātes nodrošināšanas funkciju, varam nonākt pie kāda kopīga secinājuma.
Būsim demokrātiska tauta, visi kā viens iesaistīsimies savas valsts politikā un kopīgiem spēkiem palīdzēsim attīstīt gan sabiedrības veseluma un stabilitātes funkciju, gan pārvaldīšanu un regulēšanu, gan politisko socializāciju, gan vispārējās darbības mobilizāciju un efektivitātes nodrošināšanu, kā arī racionalizāciju. Tikai tā mēs varam savu valsti par labāku, novēst dažādas politiķu pieļautās kļūdas un apmierināt visas savas politiskās vajadzības.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties