Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:903519
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 03.08.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Griba
Veicot gribas pārbaudes testu, atklāju, ka mans rezultāts atbilst vidējam gribas īpašību līmenim.Ko pieņemu, ka tā, tas arī ir, jo varētu vairāk attīstīt tādas gribas īpašības, kā drošsirdību, izlēmību un neatlaidību, tāpēc jūtu, ka dažreiz uzsākot kādu darbu ir grūti pieņemt lēmumus, jo traucē informācijas analīze. Savukārt mērķtieksmes rezultāts atbilst manam priekšstatam, jo parasti visus iesāktos darbus mēdzu novest līdz galam, bet laikam mans galvenais uzdevums ir iemācīties, kā ilgāk un veiksmīgāk saglābāt interesi par mērķi. Esmu apmierināta ar savas iniciatīvas un pastāvības rezultātu, kā arī ar izturību, bet nonācu pie secinājuma, ka vajadzētu uzlabot savas pašsavaldīšanās spējas. Esmu emociju cilvēks un viegli iesaistos diskusijās un konfliktos, lai gan tajā pašā laikā, kad nepieciešams, protu arī pareizi izvēlēties psiholoģisko distanci, diemžēl ne vienmēr vēl izdodas saglabāt pašsavaldīšanos.

Temperaments
Pēc Aizenka testa veikšanas, ieguvu rezultātu, kas liecina, ka esmu holēriķis – ekstraverts ar noslieci uz neirotismu.
Nevaru pilnīgi piekrist, ka esmu vienmēr ekstraverts, šķiet, ka iekšēji jūtos vairāk tomēr intraverts, bet tas atkarīgs no situācijas, jo saskatu sevī gan intraverta, gan ekstraverta īpašības. Man patīk izvēles brīvība, jo labprāt lasu un pavadu daudz laika viena pati mājās. Mēdzu savlaicīgi plānot savu darbību un ne vienmēr vēlos uzturēties sabiedrībā, bet tajā paša laikā ir brīži, kad parādās tieksme pēc spilgtiem iespaidiem un spontānas rīcības, kas vairāk ir raksturīgi ekstraverta tipa cilvēkam. Domāju, ka esmu jauktais tips, kad ir vēlēšanās uzturēties sabiedrībā, esmu atvērta, spontāna un komunikabla, bet tikpat bieži priekšroku dodu laika pavadīšanai mājās. Es labi pielāgojos situācijai, bet priekšroku dodu nelielai draugu kompānijai, nevis lieliem pasākumiem, jo lieli masu pasākumi mani nomāc.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −2,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1307447
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties