Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:435958
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.02.2009.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Definēt produktu    4
  Cena    6
  Vieta    7
  Produkta virzīšana tirgū    8
  Cilvēki    9
  Secinājumi    10
  Nobeigums    11
Darba fragmentsAizvērt

Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā un ieņem nozīmīgu vietu Eiropas šādu muzeju vidū. Muzejs tāds, kāds tas ir tagad, izveidots 80 gadu laikā, tam iegūta noteikta uzticīga auditorija. Taču auditorija noveco, tāpat kā noveco muzeja darbinieku kolektīvs.
Šis muzejs ir augstas kvalitātes kultūras produkts, kura galvenais mērķis ir kultūrvēsturiskā mantojuma saglabāšana. Tas piedāvā apmeklētājam izstaigāt plašo muzeja teritoriju, kas veidots kā ciemats no senajām latviešu koka celtnēm, atpūsties pie dabas un apmeklēt dažādus ar latviešu tradicionālo kultūru saistītus pasākumus. Muzejs apmeklētājiem ir labi pieejams gan cenu, gan vietas ziņā, taču tā darbībā ir problēmas, kas saistītas ar jaunu darbinieku un jaunas auditorijas piesaisti.
Mārketinga instrumentu lietojumu Latvijas Etnogrāfiskajā brīvdabas muzejā pētu no iekšas, jo darbojos tajā prakses laikā un esmu iecerējusi tajā realizēt kursa darbu 2008. gada maijā. Manuprāt, šim muzejam, kas ir daudzveidīgs piedāvājuma ziņā, būtu nepieciešams profesionālāk plānot menedžmentu, kas šobrīd tiek darīts diezgan pavirši. Šāda veida pētījums ir nepieciešams galveno problēmu apzināšanai un risinājuma ceļa meklēšanai, lai muzejs, līdz ar lielākas peļņas iegūšanu, savu attīstību varētu veiksmīgi turpināt.
Latvijas Etnogrāfiskais brīvdabas muzejs ir lielākais brīvdabas muzejs Latvijā, kurā ir iespēja apskatīt 16. - 20.gs. lauku sētas, kādas bijušas Latvijas teritorijā. Muzejā apskatāmas visu četru novadu sētas, baznīcas, dzirnavas. Apskatāmie objekti ir: Priedes krogs, Usmas baznīca, Kurzemes dūmistaba, Kurzemes zemnieka sēta, lībiešu sēta, tīklu būdas, kalve, darvas ceplis, ostas noliktava, Vidzemes zvejnieka sēta, Vidzemes kokamatnieka sēta, Jaunsaimnieka sēta, hernhūtiešu saiešanas nams, dzīvojamā rija – skola, audēju māja, Latgales dūmistaba, krucifiksi, Latgales podnieka sēta, ūdenssūkņi un citi objekti.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1124593
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties