Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:405522
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 24.01.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
SatursAizvērt
Nr. Sadaļas nosaukums  Lpp.
  Ievads    3
  Volejbols    4
  Ielu vingrošana    5
  Mūzikas producēšana mājās    6
  Nobeigums    7
  Tēzes    8
  Literatūras saraksts    9
Darba fragmentsAizvērt

Nobeigums
Referātu rakstīt nebija viegli, bet man patika. Uzzināju nedaudz jaunas informācijas par saviem vaļaspriekiem. Kārtīgi iepazinos ar volejbola, ielu vingrošanas un mūzikas producēšanas vēsturi. Patika rakstīt šo referātu, jo tēma bija viegla un saprotama. Rakstot šo darbu, bieži radās problēmas ar to, kā jāraksta attiecīgā sadaļa, jo pirmo reizi rakstu referātu. Nācās meklēt informāciju internetā un grāmatās, par to kā tiek rakstīts referāts. Rakstīšanas laikā manas domas par šiem vaļaspriekiem nav mainījušās. Man patīk visi mani vaļasprieki, un šobrīd es neko nevēlos mainīt, ja nu vienīgi apgūt vēl kaut ko jaunu un pilnveidoties vēl vairāk. Mans galvenais mērķis nākotnē un saistībā ar vaļaspriekiem ir vēl vairāk nostiprināt manas prasmes mūzikas producēšanā, nedaudz vairāk pārvarēt savu slinkumu un nodarboties ar ielu vingrošanu biežāk.

Tēzes
1. Volejbols ir sporta veids, kurš radies 20. gadsimtā. Tā ir komandas spēle, kurā spēlē seši laukuma spēlētāji katrā komandā. Spēles mērķis ir gūt punktus, balstoties uz pretinieku komandas kļūdām un savas komandas tehnisko spēli.
2. Šī ir spēle, kura tiek spēlēta arī ārpus sporta zālēm. Visbiežāk tiek spēlēts pludmalēs, māju pagalmos, pārgājienos vai ekskursijās – atpūtas vietās.
3. Volejbols nav spēle, kurai trenējos profesionāli, bet jau 10 gadus cītīgi spēlēju un ar skolas biedriem apmeklēju rajona sacensības.
4. Ielu vingrošana ir četru kultūru apvienojumus, atlētiskā vingrošana – vingrošana ar dažādām piepūlēm, Calisthenics – vingrinājumu kopums, Parkour – fiziksa disciplīna, kurā jāpārvar dažādi šķēršļi un Hip-Hop – mūzikas žanrs.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties