Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:525129
 
Vērtējums:
Publicēts: 27.10.2015.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Kopsavilkums
Šo darbu veicu ar ļoti lielu interesi, jo visi šie ieteikumi man ļoti noderēs, kad savu darbību uzsākšu biznesa pasaulē. Lai arī sākumā likās, ka lietišķais stils neērts un melnā krāsa ir pārāk drūma un neko labu nevar pateikt par cilvēku, es smagi kļūdījos savā viedoklī. Lietišķais stils ir tik ērts, cik pats to izvēlos un melnā krāsa ir klasiska un tā nekad neizzudīs no cilvēku redzesloka. Uzzināju, ka lielu lomu pirmajā iespaidā ieņem tieši apģērbs un cilvēka izskats, tomēr ne 100%, jo komunikācija un acu kontakts, kā arī žestikulēšana to visu var ātri vien izmainīt.
Uzskatu, ka mūsdienu biznesā cilvēki neko īsti nezina par lietišķo stilu, tāpēc arī neatrod darbu. Lai iegūtu labumus ir jāinvestē tieši apģērbā un liela daļa cilvēku kļūdās savā viedoklī par to, ka darba devēji savus darbiniekus izvēlas pēc CV un komunikācijas spējām. Varbūt tas nav tieši visos uzņēmumos, taču lielākajā daļā gan. Protams, tie, kuri vēlas strādāt fiziski smagu darbu, var neievērot lietišķo etiķeti, taču ja kādreiz viņi vēlēsies kāpt augstāk savā karjerā, tad nāksies šo lietišķo etiķeti gan mācīties, gan arī pielietot.
Kopumā uzskatu, ka esmu daudz iemācījies jau tikai uzrakstot šo referātu, taču jāmācās ir vēl vairāk, lai apgūtu šo lietišķo etiķeti. Esmu pārliecināts, ka nepietiek tikai ar teoriju, tas viss jāpielieto praksē, tāpēc es domāju, ka ar laiku ari ejot uz lekcijām sākšu doties lietišķajā apģērbā, lai pierastu un nākotnē nebūtu nekādu problēmu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties