Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
5,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:900075
 
Vērtējums:
Publicēts: 11.06.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 20 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

SECINĀJUMI
Pēc pētījuma veikšanas var secināt sekojošo:
1.Pēc literatūras avotu analīzes var izsecināt to, ka 2. klases (8-9 gadus veci) skolēni atbilst visām fizioloģiskajām un psiholoģiskajām normām, kurām jābūt dotajā vecumā. Balstoties uz šo faktu, var uzsākt nodarbības ar fitbola bumbām, lai skolēnu spētu attīstīt līdzsvara izjūtu uz fitbola bumbām.
2. Novērojot skolēnu aktivitāti fitbola nodarbībās, var secināt, ka skolēnu fiziskā attīstība ļoti atšķiras. Nodarbību laikā autore varēja izsprast, cik lielā mērā skolēniem ir interesants autores dotais vingrinājums vai aktivitātes un, balstoties uz šiem rādītājiem, autore spēja mainīt vingrinājuma vai aktivitātes veidu uz vairāk motivējošu.
3. Veicot vingrinājumu kopas izstrādi uz fitbola bumbām, var secināt to, ka tā atbilst skolēnu vecuma īpatnībām, skolēnu fiziskās attīstības rādītājiem un skolēnu interesei. Ar vingrinājumu kopas palīdzību skolēni spēj attīstīt līdzsvara izjūtu, iekļaujot nodarbībās arī stafešu un rotaļu elementus, kas bērniem ir nepieciešams šajā vecumā.
4. Izstrādātā metodika pētījuma laikā ir efektīva, jo, apkopjot skolēnu līdzsvara izjūtas rādītājus, var redzēt, ka tie ir uzlabojušies. Bondarevska testa rezultāti parāda, ka skolēnu rezultāti ir uzlabojušies par 0,6 sekundēm, Berga testa rezultāti vidēji uzlabojušies par 5,2 %, Flamingo testa rezultāti vidēji kāpuši par 2 ballēm, vingrinājumu – testu rezultāti parādīja to, ka skolēnu līdzsvara izjūta pēc 17 nodarbībām tika uzlabota.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1339883
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties