Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:191943
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.12.2011.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 5 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 2000. - 2010. g.
Darba fragmentsAizvērt

Šajā darbā vēlētos piebilst arī to, ka visi Rietumiem raksturīgie žesti (piemēram, žests okay (viss kārtībā), ko veido ar īkšķi un rādītājpirkstu, un pigu, ko veido, saspiežot īkšķi un rādītājpirkstu ) tiek uzskatīti par rupjiem. Kā arī nevajadzētu nevienam demonstrēt apavu zoles, to uzskata par rupju manieri. Tieši šī iemesla dēļ ciemiņiem var nākties pie ieejas krievu mājā novilkt un atstāt apavus ( vai arī tā darīt kļūst skaidrs, ja rindā jau stāv novietoti apavi), apavi jānovelk arī dažos muzejos (šajā gadījumā cilvēkam pasniegs čības). Savukārt žests, ko rāda, paceļot uz augšu abus īkšķus, nozīmē „ viss kārtībā”.
Sarunājoties distance starp krieviem nav pārāk maza (apmēram rokas garuma attālumā). Rindās cilvēki stāv tūlīt aiz cilvēka, vai viņam priekš, gandrīz pieskaroties. Ļoti nekulturāli ir runāt, turot rokas kabatās: stāvot būtu ieteicams vienmēr rokas turēt cieši piespiestas pie sāniem. Vajadzētu atcerēties, ka pat sabiedrība formāla uzvedība ir labāka nekā neformāla: nevajag gremot košļājamo gumiju, iet ar sakumpušu muguru un nedrīkst stutēt sienu.
Cilvēkiem satiekoties ar krievu vajadzētu būt punktuāliem, bet nevajadzētu arī pārāk uztraukties, ja nākas aizkavēties. Jau iepriekš jāsagatavojas pasākumiem, kuriem nav noteikts precīzs laiks, kad tiem jābeidzas, jo kā piemēru var minēt to, ka sanāksmes var turpināties ilgāk, bet krievu vakariņas bieži vien ieilgst līdz agrai rīta stundai.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties