Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:477321
 
Vērtējums:
Publicēts: 17.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Mācību gada garumā, apgūstot priekšmetu- interjera dizains bija jāveic uzdevums, ar sajūtu, ka tas ir tavs pirmais, kā dizainera- interjerista pasūtījums no klienta, soli pa solim izstrādāts, ar visu, kas pie tā pienākas. Interjers pamazā platībā, jaunam cilvēkam, telpa varēja būt izvēlēta pēc patikas, meklējot palīgā kādu drauga vai paziņas istabiņu, jo tajā, ja iemītnieks nevēlēsies, nekas nebūtu jāpārveido.
Redzēts ir tik daudz, jaunieši arī katrs ir dažādi, tā nu radās ideja kursa darbam, par to, cik ieinteresēti ir jaunieši veidojot ap sevi vidi, cik dažādi ir viņi paši, kādas krāsas, kādi elementi un akcenti tiek atbalstīti, kas viņiem liekas stilīgs un kas nē. Kādam ir jābūt cilvēkam, lai viņš varētu pielikt aizkarus ar mikipelēm istabā, kura izlīmēta ar spīdīgām, ar aristokrātisku pieskaņu, zīda efekta tapetēm. Runa nav par trakumu, galu galā visu vienmēr var pārveidot, ja ir laiks un idejas, tad istaba un vide katru dienu var izskatīties savādāka, lietojot aksesuārus, lampas, interesantu apgaismojumu. Veidot interjeru ir reāls, interesants darbiņš, bet vienmēr ir kādi kanoni, pie kuriem būtu jāturas, lai neapjuktu savu iztēles augļu iegribās, lai istabiņa iegūtu jauku un atbilstošu „apģērbu”.
Daudzveidības loks ir tik plašs, ir grūti sajust, ko cilvēks vēlas, ja vēl tas ir nedaudz nenopietns jaunietis, kurš savu dzīvi veido, izklaidējoties katru vakaru kādā klubā, pa nedēļu mācoties, vakaros tiekoties ar draugiem, kas savā istabā nomodā pavada dažās stundas, viņam svarīgākais būs gulta, kur pārgulēt nakti, galds, uz kura var uzstutēt datoru un mācību smago makulatūru, krēsls, kur nomest savas drēbes un kušete, kur tās paņemt, kad ir atkal izmazgātas, mantu skapis, kur salikt daudz vajadzīgu un nevajadzīgu lietu. Tās tikpat labi var būt kastes, kas aizvieto šīs mēbeles. Mēbeļu izvēlē var aprobežoties ar minimālismu, bet interjera krāsu gammu var atļauties veidot savdabīgu, savienot dažādus materiālus sienu vai grīdas apdarē. Var atļaut tikai lidot fantāzijas dūjai un veidot nebijušu, varbūt pat šokējošu istabas interjeru. Bet ir jāizšķiras par vienu virzienu. Tas būs dizainera Marka Ņūsona ideju un mēbeļu miksējums, noteikta elementa- svītru un pumpu lietojums jaunieša interjerā, neliels ieskats lielajās pārmaiņās, kā vecais interjers iegūst citu nokrāsu, kā gatavoties šādām pārmaiņām.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −5,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1183439
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties