Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:919853
 
Vērtējums:
Publicēts: 12.01.2016.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 6 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

Neviens nevar precīzi pateikt, cik Latvijā ir ielas bērnu. Jo izrādās, mums nemaz nav precīzas definīcijas, kas ļautu noteikt, par kuriem bērniem tad īsti ir runa. Protams, problēma pastāv neatkarīgi no tā, vai mums ir vai nav ielas bērnu definīcija, tomēr, domājot politikas dimensijā, pirmais solis uz risinājumu ir tieši ''vārda došana'' problēmai.

Secinājumi
Rakstot šo referātu secināju ka ielas bērn ir bērni, kuri lielāko daļu pavada uz ielas. Viņi nesaņem pietiekamu atbalstu ne no ģimenes ne no apkārtējiem. Tie ir klaiņojoši, ubagojoši uz ielas strādājoši bērni. Starp šiem bērniem ir arī tādi, kuriem iela kļuvusi par patstāvīgu apmešanās vietu un kuriem nav saiknes ar ģimeni.
Ir ļoti grūti atrast jeb kādus statistikas datus Latvijā par ielas bērniem, jo ir grūti izdalīt šo bērnu grupu. Bet no pašreizējām statistikām ir skaidrs ka šo bērnu grupa ar katru gadu palielinās.
Šī ielu bērnu problēma skar visu sabiedrību, pat tad kad visi izliekas ka ir kārtībā. Nākotnē tas arvien jūtamāka ietekmēs sabiedrības labklājību un drošību. Ilgstoša dzīve ielas vidē atstāj dziļu ietekmi uz bērniem, samazina viņu spējas turpmāk veiksmīgi funkcionēt sabiedrībā, viņi veido īpašu subkultūru ar izkropļotu vērtības sistēmu.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties