Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:758204
 
Vērtējums:
Publicēts: 20.07.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 10 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

NOBEIGUMS
Portālam, uzzinot par goda un cieņas aizskarošas informācijas esamību tajā, jāizvērtē, vai tas piekrīt, ka šī informācija ir aizskaroša, un tādējādi dara visu, lai novērstu šīs informācijas izplatību, vai arī nepiekrīt, un atstāj ierakstu negrozītu. Jebkurš nepatiesu ziņu publicētājs ir atbildīgs par goda un cieņas aizskārumu, un nav būtiski, kurš šīs ziņas izplatījis pirmais, jo visiem publicētājiem ir jāpārbauda to patiesums.
Blogi un citi interneta portāli, kas savu darbību veic sistemātiski, sniedzot izpratni (viedokli) par sabiedrībā notiekošiem procesiem, ar mērķi- informēt par sabiedrībā notiekošiem procesiem, atzīstami par masu informācijas līdzekļiem.
Lai samazinātu goda un cieņas aizskaršanu internetā, anonīmie komentāri ir jāierobežo, liekot cilvēkiem reģistrēties portālā, vai arī pievienojoties ar sociālo tīklu kontiem, īpaši attiecībā uz rakstiem, kas potenciāli var izraisīt cilvēku sašutumu.
Ja portāla uzturētājs nav darījis visu, kas ir saprātīgi iespējams, lai novērstu goda un cieņas aizskārumu ar komentāriem, piemēram, veicis pastiprinātu kontroli par rakstiem, kas var izraisīt domstarpības sabiedrībā, viņš ir par tiem atbildīgs.
Līdzko portālam tiek paziņots par goda un cieņas aizskarošas informācijas esamību, tas, neveicot visas atbilstoši situācijai iespējamās darbības, lai novērstu šīs informācijas izplatību, kļūst atbildīgs par šo tiesību aizskārumu.
Gods un reputācija ir sinonīmi un piemīt gan fiziskām, gan juridiskām personām, savukārt cieņa jeb personas pašnovērtējums ir tikai fiziskām personām.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −3,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1380195
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties