Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
1,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:365687
 
Vērtējums:
Publicēts: 05.06.2012.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Ir
Darba fragmentsAizvērt

5. K.Hogana pārliecināšanas paradigma.
Ķermeņa valodas eksperts un profesionāls uzstāšanās meistars Kevins Hogans ir sastādījis paradigmu, kuras galvenos punktus ievērojot, ir iespējams veiksmīgi pārliecināt.
Pašā sākumā ir jāatceras uzvarētāju (win-win) filozofija, kuras pamatā ir īstenot mērķi- abas puses iznākumā būs ieguvējas. Tad seko galvenā daļa, kura nosaka to, ka ir jāapgūst pārliecināšanas likumi un tehnikas, jāsaprot neverbālā komunikācija un vienmēr ir jādomā par to, kāds būtu vēlamākais rezultāts. Tad seko sagatavošanās darbi- jākodē ziņa, kuru vēlas nodot, un jāpierāda sava inteleģence. Tad ir prezentācija, kurai ir jābūt spēcīgai un ietekmējošai, kurai jārosina uzdot jautājumus un kuras nobeigumā tiks iegūti jauni sakari. Rezultā piepildās tas, kas bija mērķis- abas puses ir uzvarētāji.20

Secinājumi.
Apkopojot informāciju par galvenajiem soļiem, kuri jāizpilda, lai varētu efektīvi pārliecināt, nonāku pie secinājumiem, ka pārliecināšana ir māksla, lai to sekmīgi izmantotu, ir nepieciešams ilgs treniņš, taču, ja šī prasme tiek apgūta, tad tas ir ieguvums visai dzīvei, jo pārliecināšanas māksla būs nepieciešama gan darba jautājumos, gan sadzīvē, piemēram, bērnu audzināšanā. Galvenais ir nejaukt manipulāciju ar pārliecināšanu, jo manipulētāji vēlas iegūt labumu tikai sev, bet prasmīgs pārliecinātājs domā par to, lai abas puses būtu ieguvējas.
Rakstot šo referātu, arī es daudz ko iemācījos un sapratu, ka arī manā nākotnes profesijā, t. i., žurnālistikā šīs iemaņas būs jāapgūst.

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −4,98 €
Materiālu komplekts Nr. 1323257
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties