Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:657279
 
Vērtējums:
Publicēts: 25.10.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Vidusskolas
Literatūras saraksts: 4 vienības
Atsauces: Nav
Laikposms: 20. gs. (1900. - 1999. g.)
2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Mēbeles funkcija
Kafijas galds ir mēbele, kura iekļaujas ikvienā mājā. Visbiežāk to novieto viessistabās. Galds kalpo, žurnālu vai avīžu novietošanai kā TV vai kādas citas ierīces tālvadības pults un nepieciešamo kafijas dzeršanai.
Galdam ir arī dekoratīva nozīme. Tas padarīs jūsu viessizstabu vai arī kādu citu izstabu, mājīgāku. Galdam īpašu krāšņumu piedod virpotās un liektās detaļas. Galds ir labi parvietojams jo ta konstrukcija ir izjaucama.

Materiālu izvēle
Galds ir izgatavots no ozolkoka. Kodols liels, krasi norobežots no aplievas. Koksne rupjšķiedraina, cieta, izturīga pret trupi gaisā, zemē un ūdenī. Ozolkoka serde ir vai nu tumši brūnā vai zeltaini brūnā krāsā. Tā ir elastīga un tai ir skaista tekstūra. To ir viegli nokrāsot un nolakot līdz pat melnai krāsai. Galda detaļas salīmēšanai izmantoju D3, PVA līmi , jo tā ir izturīga un elastīgāka par citām šī vaida līmēm. Tās žūšanas laiks ir salīdzinoši neilgs. Tā ir viena no vislētākajām līmēm, tā ir jau nopērkama lietošanai, bez iepriekšējas sagatavošanas. Līme ir viegli uzklājama un nožūstot paliek caurspīdīga, un neiekrāso koksni, kā arī
neatstāj traipus uz tās. Pirms sāku virsmu apdari pārliecinājos, ka virsma ir rūpīgi sagatavota apdarei. Ja tā nebūs, tad no tā var būt atkarīga visu tālāko operāciju iznākums. Detaļu slīpēšanai izmantoju dažādu raupjuma abrazīvo matereālu.
Pirmo reizi slīpējot ar lentas slīpmašīnu ar 100- 120 raupjuma abrazīvo matereālu, kas izlīdzinātu un slīpētu kinemātiskos vilnīšus. Abrazīvo matereālu 180 raupjuma izmantoju starpapdares kārtu slīpēšanai. Tas nepieciešams, lai apdares kārta būtu gludāka un kvalitīvāka. Apdari veicu ar augstspediena uzsmidzināšanas pistoli.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties