Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
3,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:171833
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 05.06.2013.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: 3 vienības
Atsauces: Ir
Laikposms: 2000. - 2010. g.
2011. - 2015. g.
Darba fragmentsAizvērt

Secinājumi
1. Eiropas Savienības vienotais tirgus ir Eiropas starpvalstu zona, kurā notiek brīva precu un pakalpojumu, kapitāla, darbaspēka un naudas kustība.
2. Taču brīvās preču un ražošanas faktoru kustības, kā arī brīvu preču, pakalpojumu, kapitāla, darbaspēka kustības ieviešanai vienotā tirgū bija raksturīgs lēns progress.
3. Eiropas Savienības vienotais tirgus ietver daudz plašāku nozīmi par brīvu kustību tās robežās, vienotais tirgus ietver izglītības, veselības, dabas aizsardzības un daudzas citas jomas, kas veido sabiedrību, kas ir jāpielāgo savstarpējām valstīm, lai vienotā tirgus mērķi tiktu pilnībā īstenoti.
4. Divdesmit septiņu valstu uzņēmumu ienākuma nodokļa sistēmas darbojas ļoti dažādi. Tas uzņēmumiem rada fiskālus šķēršus, kas kavē un nereti liedz īstenot pārrobežu darbības. Tāpēc vienotā tirgus pilnvērtīgas funkcionēšanas izveidošanas procesā ir jāievieš vienota nodokļu sistēma.
5. Iekšējais tirgus ir viena no Eiropas Savienības svarīgākajām un pastāvīgajām prioritātēm.°
6. Eiropas Savienības vienotā tirgus mērķis ir ekonomikas izaugsme, jaunu darba vietu radīšana un kopējā tirgus konkurētspējas paaugstināšana.
7. Iekšējā tirgus programmas īstenošana nekādā ziņa nav pieskaitāma pie pabeigtajiem Eiropas integrācijas posmiem, kaut arī „oficiālais datums”- 1992. gada 31. janvāris- sen pagājis.
8. Četru brīvību- personu, preču, pakalpojumu un kapitāla brīvas kustības- ieviešanu kopīgajā iekšējā tirgū drīzāk var apzīmēt par pastāvīgi noritošu procesu.

Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties