Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
4,49 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:868136
 
Vērtējums:
Publicēts: 28.03.2006.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ideja ir apgādāt cilvēkus ar svaigiem ziediem un istabas augiem. Es vēlos savā dzīvē kaut ko mainīt, un šī ideja man deva iemeslu izmantot manu slēpto talantu floristikā. Veidoti tiks ziedu pušķi, kā arī tirgoti ziedi atsevišķi. Paplašināsim tirdzniecību un tirgosim ar keramikas un stikla traukiem, jo cilvēki pirks ne tikai ziedus, bet nopirks arī traukus.
Ziedi mani ieinteresēja ar to, ka tie cilvēkam vienmēr liek justies labāk. Ieelpojot viņu aromātu uzreiz liekas ka ir saulains un silts laiks, kaut aiz loga ir drēgns. Ziedu nekad cilvēkam nevar trūkt. Tos dāvina dzimšanas dienās, vārdadienās, sieviešu dienā, izlaidumos, skolās 1. septembrī, u.c. Varētu piedāvāt arī telpu dekorēšanu, floristikas apsveikuma kartīšu izgatavošanu.
Katrai idejai ir savs risks, tāpat arī manai idejai ir arī riski (vai spēs realizēt produkciju, ziedi var zaudēt kvalitāti).
Mērķis ir īstenot efektīvu uzņēmējdarbību, nodrošināt stabilu vietu ziedu tirgū, kā arī nodrošināt savu materiālo, sociālo un kultūras vajadzību apmierināšanu.


1.Tirgus

Cilvēki pirks manu preci, jo vairums dod priekšroku Latvijā audzētiem ziediem. Ziedi ir svaigi, veseli, smaržīgi, krāšņi un ilgi saglabājas svaigi. Manu preci pirks dažāda vecuma un dažāda ienākuma līmeņa pircēji. Būs nopērkami gan dārgi, prestiži, gan samērā vienkārši un lētāki. Mani konkurenti ir citi tirgotāji ar tādu pašu produkcijas klāstu kā man, kuram lielāks sortiments, kuram mazāks, protams viņi jau ir pazīstami iedzīvotājiem.


3. Izmaksas un peļņa.

Izmaksas radīsies idejas uzsākšanai jau pie uzņēmuma reģistrēšanas UR. Nākamās izmaksas izveidosies pie telpu piemērošanas ziedu vajadzībām, inventāra iegādei. Tāpat es pieņemšu darbā darbiniekus, kuriem būs jāmaksā algas, un man par viņiem jāmaksā nodokļi . Izmaksas radīsies iegādājoties preces tas ir ziedus, keramikas un stikla traukus u.c.…

Autora komentārsAtvērt
Darbu komplekts:
IZDEVĪGI pirkt komplektā ietaupīsi −7,48 €
Materiālu komplekts Nr. 1134163
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties