Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
0,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:476521
 
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 01.06.2010.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 1 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Ievads
Es izvēlējos šo profesiju tādēļ, ka man patīk auto tehnika, interesē uzbūve, man patīk braukt ar labu auto. Apgūstot šo profesiju, paveras plašas iespējas darba tirgū profesionāli auto mehāniķi var strādāt gan auto tirdzniecībā, diagnosticēt tehniskas kļūmes, kā arī novērst tehniskas nepilnības. Tāpat auto mehāniķis var piedalīties transporta organizācijā lielākā auto transporta uzņēmumā.
Automehāniķis strādā automobiļu tehniskās apkopes un remonta uzņēmumos, automobiļu diagnostikas centros, automobiļu tehniskās apskates punktos un tamlīdzīgos radnieciskos uzņēmumos. Automehāniķis spēj veikt automobiļa tehnisko apkopi, tehniskā stāvokļa diagnostiku un remontu. Novērš automobiļu un to sastāvdaļu bojājumus, nomainot agregātus, mezglus un detaļas, veicot demontāžas un montāžas darbus, atjauno detaļas vai to salāgojumus, veicot atslēdzniecības darbus. Automehāniķis spēj komunicēties ar klientu un vadīt zemākas kvalifikācijas līmeņa darbiniekus.

Kvalifikācijas apraksts
Autoremontatslēdznieki ir kvalificēti strādnieki, kuri remontē vai restaurē visu veidu transporta līdzekļus, kā arī veic to tehnisko apkopi. Lai noteiktu motocikla, vieglās vai kravas automašīnas, autobusa vai cita transporta līdzekļa tehnisko stāvokli, autoremontatslēdznieki iegūst un izvērtē informāciju. Vispirms viņi automašīnu apskata vizuāli, atklājot un novērtējot redzamos bojājumus – plaisas, bedres, izciļņus u.c. negludumus. …

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties