Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka
2,99 € Ielikt grozā
Gribi lētāk?
Identifikators:889031
 
Vērtējums:
Publicēts: 15.12.2020.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Pamatskolas
Literatūras saraksts: 2 vienības
Atsauces: Nav
Darba fragmentsAizvērt

Prezidents – patrons „Iespējamai misijai’’
Valsts prezidents kā “Iespējamās misijas” aktīvi iesaistijās dažādos pasākumos, lai pievērstu uzmanību izglītības vērtībai ..Valsts prezidents 2010.gadā jau tradicionāli aicināja „Iespējamās misijas” skolotāju jauno iesaukumu uz svinīgo pasākumu Rīgas pilī pirms mācību gada sākuma, kā arī piedalījās mācību gada noslēguma pasākumā maijā.
Šajā pasākumā pirmo reizi kopā sanāca visu trīs iesaukumu skolotāji, viņu mentori un skolu direktori, lai diskutētu par to, kas motivē skolotājus, kādi ir pašu jauno skolotāju ieguvumi no iesaistes šajā programmā.

Par Valda Zatlera izdoto grāmatu:
Grāmata izdota 2015. gadā.
Apraksts:
Latvijas Valsts prezidents Valdis Zatlers no 2007. līdz 2011. gadam savā grāmatā “Kas es esmu” stāsta par savu darbu Valsts prezidenta amatā, vēloties parādīt dažas mazāk zināmas prezidenta darba aizkulises, atklāt varas cinisko un reizē arī cilvēcisko dabu.
 Valdis Zatlers grāmatas ievadā saka: “Rakstu zīmēs varu attēlot tikai paša piedzīvoto. Visobjektīvākais viedoklis ir subjektīvais viedoklis, jo samelot sev nav iespējams. Visi notikumi grāmatā attēloti no mana skatu punkta, un tā ir mana patiesība par notikušo. Ar šo grāmatu es vēlos pateikties visiem cilvēkiem, ar kuriem krustojušies mani dzīves ceļi. Īpaši vēlos uzrunāt jaunatni. Tikai tauta, kas zin savu vēsturi, spēj veidot savu nākotni.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Atlants

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties