Pievienot darbus Atzīmētie0
Darbs ir veiksmīgi atzīmēts!

Atzīmētie darbi

Skatītie0

Skatītie darbi

Grozs0
Darbs ir sekmīgi pievienots grozam!

Grozs

Reģistrēties

interneta bibliotēka
Atlants.lv bibliotēka

Izdevīgi: šodien akcijas cena!

Parastā cena:
2,49
Ietaupījums:
0,42 (17%)
Cena ar atlaidi*:
2,07
Pirkt
Identifikators:233173
Autors:
Vērtējums:
Publicēts: 08.09.2014.
Valoda: Latviešu
Līmenis: Augstskolas
Literatūras saraksts: Nav
Atsauces: Nav
Laikposms: 2011.g. - 2011.g.
Darba fragmentsAizvērt

TĪRĪŠANAS PROCESS:
Veic sauso tīrīšanu, lai aizvāktu pārtikas atkritumus un netīrumus;
Ar tīrīšanas šķīdumus, atmiekšķē netīrumu kārtu;
Ar ūdeni, kas atbilst dzeramā ūdens prasībām, noskalo atmiekšķētos netīrumus;
Rūpīgi noskalo tīrīšanas līdzekļa atliekas.

PAŠKONTROLES SISTĒMA
Nosaka: Pārtikas aprites un uzraudzības likums
Paškontroles dokumentācija galvenokārt ietver:
Procedūru aprakstus, kas nosaka katra uzņēmuma darbinieka funkcijas, atbildību un rīcību;
Protokolus, žurnālus, kas apliecina uzņēmumā izvirzīto prasību izpildi;
Ieteicamie paškontroles dokumenti:
- Telpu, iekārtu, inventāra tīrīšanas un dezinfekcijas plāns;
- Kaitēkļu kontroles programma.

Autora komentārsAtvērt
Parādīt vairāk līdzīgos ...

Nosūtīt darbu e-pastā

Tavs vārds:

E-pasta adrese, uz kuru nosūtīt darba saiti:

Sveiks!
{Tavs vārds} iesaka Tev apskatīties interneta bibliotēkas Atlants.lv darbu par tēmu „Tīrīšanas programma ēdināšanas uzņēmumā”.

Saite uz darbu:
https://www.atlants.lv/w/233173

Sūtīt

E-pasts ir nosūtīts.

Izvēlies autorizēšanās veidu

E-pasts + parole

E-pasts + parole

Norādīta nepareiza e-pasta adrese vai parole!
Ienākt

Aizmirsi paroli?

Draugiem.pase
Facebook
Twitter

Neesi reģistrējies?

Reģistrējies un saņem bez maksas!

Lai saņemtu bezmaksas darbus no Atlants.lv, ir nepieciešams reģistrēties. Tas ir vienkārši un aizņems vien dažas sekundes.

Ja Tu jau esi reģistrējies, vari vienkārši un varēsi saņemt bezmaksas darbus.

Atcelt Reģistrēties